Shes Blej SHTEPI

Kërkimi i shtëpisë tuaj të ëndrrave fillon këtu! Nise këtu shitjen ose blerjen e shtëpisë tuaj.

Shiko më shumë

Kërko Prona

PRONAT E FUNDIT NE SHITJE

Pronat e fundit të listuara për Shitje

PRONAT E FUNDIT ME QERA

Pronat më të fundit të listuara me Qera

Agjensitë Imobiliare

Shfleto Agjensite

Views : 300

Bilder Immobiliare

Views : 21

Mia Imobiliare

Patundëshmeri sipas tipit

Eksploroni pronat sipas tipologjise

Si funksjonon?

Shiko më poshtë si funksjonon

01

Regjistrohu

Nese je privat qe shet ose blen shtepi krijo tani llogarine tende falas. Nese do te publikosh si agjensi shiko planet tarifore.

02

Kerko Prona

Shfleto pronat ne shitje. Mund te kerkosh sipas zones, tipologjise ose sipas kategorive me te fundit.

03

Kontakto

Kontakto pronarin ose agjentin per te mare me shume informacione ose per te fiksuar nje takim per te pare shtepine.

1+

Prona

1+

Agjensi

1+

Agjent

100+

Klient

Agjentet me SMART ne Zone

Agjentet imobiliare ne zone

Komentet e Klientëve

Çfarë thonë klientët tanë

Shes Blej Shtepi Blog

Lajme dhe informacione mbi tregun e pasurive të paluajtshme në Shqiperi

16 Prill, 2024

Roli Revolucionar i Inteligjencës Artificiale në Tregun e Pronave: Inovacioni dhe Transformimi

Në peisazhin gjithnjë e më të dinamikë e konkurrues të tregut të pronave, inteligjenca artificiale…

16 Prill, 2024

Il Ruolo Rivoluzionario dell'Intelligenza Artificiale nel Mercato Immobiliare: Innovazione e Trasformazione

Nel panorama sempre più dinamico e competitivo del mercato immobiliare, l’intelligenza artificiale (IA) ha giocato…

PARTNER

Krahaso Pronat
Shto pronat per ti krahasuar.